11. 5. 2008

Jestli... Tak.

Jestli zvládnu příští tejden, tak .. budu fakt hustá :)

Od předvčerejška (pátku) do neděle každej den od 8.00 do 17.00 bloková výuka ve škole, předmět Psychodiagnostika. To byste netušili... No, je to FAKT náročný, všechny ty testy, škály, Gaussovky, do toho interpretace výsledků... uuuuf.
Fakt mi jako hrabe, hrabičky hrab.

V pondělí prezentace z Psychoterapie - psychosomatické nemoci (to je to, když vás bolí v krku na angínu, že je to kvůli stresu nebo vyčerpání třeba).
Do toho 4,5 hodiny vyučování angličtiny, taky fajn...

Ve středu zápočet z němčiny - jako nevim, naučit se milión druhů ovoce, oblečení, zeleniny, jídla, ... Dyť to neumim ani česky.

A ve čtvrtek přijde perla, předtermín z německé SYNTAXE. To je takovej předmět, kterej je úplně na hovno a já vůbec netušim :( Rozbory vět jsem nezvládala ani v češtině, natož v němčině, zvlášť, když je tam všecko jinak. Mam z toho vítr takovej, že už je to skoro hurikán.
V ten samej den ještě (snad) zkouška z německý literatury, taky ještě nic nemam.

Prostě supr, nestíham ani spát a už to asi do toho čtvrtka nevydržim :(

7 komentářů:

kaača řekl(a)...

drž se, ono to přejde, budou prázdniny!! teda já se v ně už modlim!! :D

Mirka řekl(a)...

No já to budu mít taky veselý. :D
V úterý zápočet z AJ gramatiky a hned pak přelet na Chodský na předtermín z PSOSO. ve středu Zp z AJ morfologie a odpoledne zkouška z focení. Ve čtvrtek Zp z dějin psychologie a z AJ akademickýho psaní a v pátek Zp z angliny jako takový. :D

Anonymní řekl(a)...

mne se celkem osvedcila taktika se vsim spatnym se smirit, protoze bud te pak pripadnej neuspech neprekvapi a budes na nej pripravena, anebo te naopak prekvapi prijemne a vsechno bude v cajku :)

moncca řekl(a)...

Budu držet palečky na syntaxi, mě to čeká týden potom a teď v pátek mám specku :(. Jinak Prunner byl hustej, bylo to fakt zajímavý :).

Džína řekl(a)...

Tak to je fakt hurikán! Ale na druhou stranu se můžeš povzbuzovat tím, že po čtvrtku to všechno z tebe opadne.

Anonymní řekl(a)...

tímhle stylem se člověk nemůže moc věcí naučit, tedy tak, aby něco věděl delší dobu...nechápu, jak je to dneska ještě možný... tedy jestli si za to částečně nemůžeš sama, ale to asi nebude tvůj případ :-) nebo snad jo?! :-))

Mamba řekl(a)...

Věřím, že to všechno zvládneš... Všechno :o)