8. 5. 2008

Alcoholic dream ..

Dneska v noci se mi zdálo něco neskutečnýho ..

Byla jsem s kamarádama v Jekyllovi (pro plzeňské; pro mimoplzeňské http://www.jekyllhyde.cz/ ), pili jsme, pohoda, žádná extra opilost, jen veselost. Pak že půjdu na poslední tramvaj, tak jsem se vydala k pomníku na tram (pro plzeňské).
Jakmile jsem se zvedla, přišla do mě TOTÁLNÍ opilost, ale taková, že jsem ani nemohla vidět a skoro ani chodit. No nějak jsem se tam dopachtila a viděla, jak jede tramvaj (číslo 6, který se tu vůbec nevyskytuje). Tramvaj otevřela, já se o ní jen opřela a byla jsem úplně mimo. Řekla jsem si, že takhle nemůžu domů a že se mi tam vlastně ani nechce, tak jsem se odpotácela zpátky do Jekylla. Chodník mi byl malej, oči jako kdybych neměla, všechno jedna velká fialovo-oranžovo-černá šmouha.

Nechápu... Bylo to se všema pocitama, úplně jsem tomu i po probuzení věřila. Bylo to pěkně hnusný... ale už vim, jak se musí cítit beznadějnej alkoholik, kterýho třeba potkam v tramvaji (a že jich teď vylezlo jako hub po dešti, čim to?)
Bylo to odporný, nechutný, prostě ... ergh! Byl to sice jenom sen, ale chce se mi z toho normálně zvracet.
Jsem ráda, že se mi to stalo jen ve snu a doufám, že se mi to NIKDY nestane, protože... Neni o co stát.
Nesnášim, nenávidim alkoholiky.

Proč se mi to zdálo?

1 komentář:

moncca řekl(a)...

Teda Ty máš sny... to je pořád něco a samý lepší...Zase na druhou stranu když si to vytrpíš takhle, třeba Tě to poučí a nebudeš to muset absolvovat live.