20. 10. 2005

Víkendový výlet do hypermarketu

Víkendový výlet do hypermarketu

A je to zase tady! Konečně víkend! Děcka už od příjezdu na přepráskané parkoviště vyvádějí, jako by to v životě nezažila. Tatínek nadává na volné místo, které objevil až skoro na okraji parkoviště, teď budou muset ty nákupní vozíky tlačit takovou dálku!

Maminka honem vyskakuje z auta, už aby tam byla, nesmí nic zmeškat. Děti se hrnou do dětského koutku, kde si teď pár hodin budou malovat a blbnout.
Rodiče vstoupí do potravin, doleva, hned zase doprava, vrátíme se zpátky, tohle je korunu dražší, vem tři krabice, to se vždycky hodí, nevíš, kdy se sem vrátíme (za 7 dní) ..

Otec se směle vrhne do rvačky o posledních pár kousků super kalhot, módní hit letošního léta, jen za 299,90 Kč.
A to už ho mamka žene k pokladně. Po dvacetiminutovém vyčkávání a přejíždění od pokladny č. 10 k číslu 45 (ta pokladní je nemožná) a zpět (tahle ještě víc) zaplatí dva tisíce a už si to šinou pro dětičky a jejich cesty se rozdělí. Matka táhne svou sedmiletou dcerku do butiků (už ze všeho vyrostla) a otec doprovázen synem odchází do elektra. Po dvou hodinách se jejich cesty zase spojí. Nikdo nemluví, ale všichni ví, co se teď bude dít. Kampak asi jdou? Kam jinam než do nejlepší restaurace na světě - do McDonald's! Děcka si vydupou happy meal a zmrzlinu, tatínek kávu. Spokojeně se cpou hamburgerem, rozhlížejí se po okolí a ukazují si navzájem své úlovky. Ještě balonek a můžeme vyrazit.

Po půlhodinovém skládání nákupu do sluncem rozpáleného čtyřkolého miláčka (tu krabici s pastelkami tam už opravdu nedám, Božka!) si tato naše obyčejná rodinka nasedne do obyčejného auta a ujíždí domů.
Začíná se šeřit, jsou vidět červánky. Opět jeden ze spokojených dnů ve společnosti. Máme, co jsme chtěli ..

Žádné komentáře: