8. 9. 2008

Černá sanitka

Knížka (vlastně už 2, tééda už 3?) Černá sanitka již existuje delší dobu... Fakt bomba. Proto jsem se těšila, až na ČT1 začnou vysílat Černou sanitku v "seriálové" podobě.

A musím říct - KLOBOUK DOLŮ až na zem!!!!

Brát všema dvaceti.
Běží každý čtvrtek na ČT1 ve 21.20 hodin.
A fakt to za to stojí. Skvěle zpracovaný, moderátor úžasně vstupuje do děje... No, prostě lahoda!
Takže fakt doporučuju :)

Kdo moc netušíte, o co se jedná, jsou to moderní "urban legends", tedy městské/moderní pověsti, které obvykle začínají stylem:
"Hele, kámošce mýho kámošce se jednou stalo....."
Přičemž je to všechno stejně vymyšlený, překroucený... Určitě jich dost znáte, i když si je možná nepamatujete nebo neuvědomujete.

Pro více info: www.cernasanitka.cz
1. díl z 4.9. na ČT1 - Stopař (www.ceskatelevize.cz)

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Asi něco jako Černí andělé? Ti byli taky slušný.
...a čtvrteční noci dávají taky znovu Deadwood! :-)

Namnet řekl(a)...

První díl jsem neviděla, další snad stihnu a uvidím:-)
Já jsem zatím nadšená z horečky páteční noci na ČT2, kde napřed dávali Monthy Python´s Flying Cirkus, pak Black Books a teď Ajťáky (IT Crowd). Ještě by mohli dávat Bit of Fry and Laurie nebo Spaced, a já spokojeností umřu:-) Britské sitcomy fakt můžu.

Anonymní řekl(a)...

Jsou dny, kdy skoro lituju, že nemám televizi:o)

Tezz řekl(a)...

2jirka - to neznaaam..
2namnet - jop :) Black Books a IT Crowd jsou NEEEEJ :))) Proc takovyhle kvalitni veci davaji pozde a sr**cky typu .... nevim.... davaji v dobrym case :/
2jenn - nu :))) ale myslim ze tech chvili je docela poskrovnu, coz :)

Namnet řekl(a)...

Já bych bez televize asi nepřežila. Ne že bych sledovala všechno, takový blázen zase nejsem:-) ale někdy dávají skostíky. Samozřejmě až pozdě v noci, nejlépe kolem půlnoci. Souhlas s tezz, je to děs běs.
Deadwood jsem sledovala jen chvilku a taky mě nadchl. Ostatně jako asi zatím všechny seriály z produkce HBO. Ať už to bylo Six Feet Under (zaboha si nemůžu vzpomenout, jak se to u nás jmenuje, ale šlo to i na ČT2) nebo teď naprosto a děsně ulítávám na Tudorovcích. Ale moc:-) Dokonce jsem i ochotná se kvůli jejich sledování vzdát svého nezbytného osmihodinového spánku:-) Pokud na to někde natrefíte, doporučuju.

Anonymní řekl(a)...

Six Feet Under dávají pod názvem "Odpočívej v pokoji" myslím, a je to slušný (hned po Deadwood:-))
Tezz, Černí andělé byl epizodní seriál smyšlených detektivek, ve kterých všude figurovala pohřební služba Stín (mám takový dojem), naposledy jsem zahlídnul díl s Rašilovem, kterému namluvili, že je HIV pozitivní a má vzít na sebe vraždu... možná, že to pomůže k vybavení si.

Tezz řekl(a)...

Hrozne me stve, ze nemame kabelovku nebo satelit, neznam desne veci a hlavne nemuzu procvicovat anglinu a nemcinu, coz by mi SAKRA pomohlo :) I kdyz jasne, ted je vsecko na netu, ale... :)))

2jirka - jooo jo jo neco mi to uz rika :)))
2namnet - joo, ja taky musim mit svuj osmihodinovej spanek, to je prave ten problem, kdyz na neco cekam v noci v TV, ze usnu a probudim se treba ve 3 rano, TV zapla, program utekl :D

moncca řekl(a)...

Jsem na tom jako Jenn. Občas se to dá vyřešit přes net, ale většinou moc nekoukáme. Občas mě to mrzí, ale na druhou stranu máme už takhle dost málo času...