11. 8. 2008

OMFG Mamma Mia!

Tak... ani nevim, jak je možný, že jsem se ocitla v chrámu konzumu v kině na muzikálovém filmíčku Mamma Mia!, kde je slyšet sborové chroupání popcornu a v mezičase srkání z litrovejch papírovo-plastovejch kelímků.
Ti, co to tady čtete, jste většinou naladěni na stejnou kulturní vlnu jako já, takže... A ti, co ne, radši odejděte, protože mě budete nenávidět...

Nevim, co vám k tomu mam říct.
Nechápu, jak to může mít na ČSFD hodnocení 74 % ... Kdyby to bylo mínus, tak možná jo. Nebo jsem byla na jinym filmu? (Doporučuju zvláště komentáře na ČSFD, zvláště souhlasím s "Asi nikdy jsem neměl tak silný pocit, že mě chce nějaký film zabít.")

No, jděte tam v jednom případě... Pokud se potřebujete vyzvracet a nejde vám to. Po pěti minutách přijdou první stahy a bude se vám chtít porodit vlastní střeva...
A když si myslíte, že už vás nic nepřekvapí, tak začne Pierce Brosnan (ano, hraje tam s Meryl Streep) zpívat. (Kolik peněz jim museli dát?)

Fakt, horší film jsem asi v životě neviděla... Normálně se mi chtělo odejít, ale neměla jsem sílu vstát a chodit.

"Zlato, nehraj si pořád s tim brčkem..."
"Nech mě, já si s nim chci hrát..."
...
"Ty máš pořád to brčko? To asi proto, aby ses v těchdle sr**čkách neutopila, co?"

No, viděl jste to někdo? :) Líbilo se vám to? :) Jestli na to chcete jít a myslíte si, že máte stejnej vkus jako já, tak NE... já vás varovala :D

Taky bych vám ráda řekla, o čem ten "film" vlastně je, ale... Já to nevim :D No jo, samozvaný "film léta 2008" ... (pro fandy této zrůdnosti: Mamma Mia! web)
Chjo. Ať se takovou zrůdnost opovážej udělat s nějakou kapelou, kterou mam ráda... ABBA jde mimo mě, takže mě to tolik nebolelo... fortunately.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jako pracující kina musim říct, že ten film má docela návštěvnost, a i já na tom byla a fakt se mi to líbilo:) ale tak každýmu se líbí něco jinýho no:)

Mirka řekl(a)...

Já bych taky jako pracující kina řekla, že na to ty haldy lidí chodí proto, že muzikál, kterej předcházel filmu, vidělo po celym světě x milionů lidí..a jelikož se tahle informace donesla i sem k nám, nikdo přece nemůže zůstat pozadu (meiner Meinung nach).

Anonymní řekl(a)...

Ježiš já mam kinoabsťák. Nebyla sem v kině už věky, protože drahou polovičku to šíleně nebaví a raděj všechno s čím otravuju "stáhne". Ve filmech se absolutně nevyznám, takže se mi líbí skoro všecko. Ale na tohle bych šla kuli Meryl.

Džína řekl(a)...

Já jsem slyšela taky vesměs kladný ohlasy, ale sama jsem na tom nebyla. :)

Mamba řekl(a)...

LOL a já na to chtěla jít, tak nic :-D