16. 8. 2008

Čaj, Tea, Tee, Thé, Té ...

Po dlouhý době přišla konečně studená vlna plná deště...
Po dlouhý době jsem si zase udělala čaj...
Fakt prostě miluju Pickwick (zvláště pak White Tea, Ranní, Zelený...)
Potom zbožňuju sypaný čaje všeho druhu...
A do čajovny chodim na čaj Data Masala - mňam mňam (nóó, vidíte, a teď jsem na něj dostala chuť, fňuf...)


Co vy? Taky tak čajíte jako já?

8 komentářů:

Namnet řekl(a)...

Hi There! Díky bohu za trošku studenější dny. I když i tak doufám, že se třeba ještě během prázdnin malinko doopálím...:-)
Jojo, čajík můžu. Nedávno jsem si koupila takový ten květ z čajových lístků, co se postupně rozvine v konvici a je na několik nálevů. Nálevy měly různou barvu a květ mi v mé průhledné konvici plaval jak malomocná chobotnička. Čajík byl skvělý. Zajímavá zkušenost...:-)

Tezz řekl(a)...

namnet: jo, na ten jsem úúúplně zapomněla, na ten rozvíjející se květ, ten je úžasnej :))) čímž jsi mi připomněla, že bych si ho zase mohla koupit, dííík :)

Namnet řekl(a)...

Nemáš zač:-) Já to objevila náhodou díky kamarádovi, který pracuje v čajovně. V našem městě je snad největší znalec čaje, takže se ráda sem tam nechám pozvat na něco dobrého:-) Já zas tak velký znalec nejsem, jsem spíš jen vděčný konzument, takže někdy je to sranda, když vytrvale odmítám vypít čaj, který on pokládá za naprosto úúúžasný a raritu a mě fááákt nechutná....:-)
Tou květinkou mě tenkrát taky docela vyděsil - nálev prakticky bílý, uvnitř plave "cosi" co se "prý" ještě rozvine...:-) Ale trefil se.

Džína řekl(a)...

Já jsem v první linii kafařka. Ale čaj je hned v druhý lajně. Miluju sypaný čaje a hrozně ráda ochutnávám nové! <3

Anonymní řekl(a)...

Taky dost kafuju, ale když přijde chuť, dávám čaj. Nedám dopustit na Pickwick jahody se smetanou. Loni v zimě jsem objevila, že i zelený jsou dobrý, před spaním. A tak jedeme mátový, Mojito Blues a všelijaký citrónový trávy atd. Taky máme rádi Touareg. A teď jsme objevili Azurové pobřeží, páni v tom jsou mimojiné cukroví delfínci!

Richard Bartoš řekl(a)...

Jééé čaj miluju :) Pěkně se pije při práci... To pak třeba vypiju 2 litříky ani nemrknu :D A piju černej a hroozně přeslazenej...

Tezz řekl(a)...

no dekuju vsem za rady :D
barb - zkusim :))))
ricci - fuuuj preslazenej nemusim, ale s medem je fajn :)

Mamba řekl(a)...

Závislost na čaji...